День матері – це особливе свято

Дата: 14.05.2023 13:30
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Слово «МАМА» – перше та головне у житті кожної людини. Мама завжди підтримує, розуміє, піклується, любить, пробачає, пишається, захищає… 

Напередодні Дня матері у гуманітарному хабі «Луганщина моя» Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області відбулось свято, на якому були присутні мами, бабусі та діти з Рубіжанської міської територіальної громади, які наразі тимчасово мешкають у місті Вінниця. Захід було організовано Рубіжанською міською військовою адміністрацією Сєвєродонецького району Луганської області за участю працівників гуманітарного хабу «Луганщина моя» Рубіжанської міської військової адміністрації при підтримці МБО «БФ «СОС «Дитяче містечко».

Під час шоу мильних бульбашок дорослі мали змогу зануритись у світ дитинства, а діти відчути себе справжніми чарівниками. За купу яскравих емоцій та незабутніх вражень отриманих під час цього шоу слова вдячності організатори заходу висловлюють Максиму Сєлєцову.
 
Протягом свята діти вітали своїх найдорожчих людей креативними привітаннями. А поки діти готували для своїх мам привітання, жінки мали змогу поспілкуватися за чашкою кави зі смаколиками. Від Рубіжанської міської військової адміністрації всі учасники отримали солодкі подарунки та щирі привітання зі святом Дня матері

На завершення свята рубіжанські матусі підготували листівки-оберіги з молитвами для наших захисників та захисниць, які боронять нашу Україну. На них вони написали щирі слова та побажання з вірою, що ці листівки матимуть силу захисту, адже нічого у світі не має сильніше за молитви матерів.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора