Звіт УПСЗН за 08-14 травня 2023

Дата: 14.05.2023 19:10
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

За період з 08 по 14 травня спеціалістами управління соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації та Рубіжанського центру надання соціальних послуг надано 358 послуг консультування і інформування мешканців Рубіжанської територіальної громади, які наразі є ВПО, з питання отримання одноразової грошової допомоги за рахунок місцевого бюджету,  отримання соціальних виплат, надано допомогу в реєстрації в різноманітних формах реєстрації, відкритих благодійними фондами, для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні звя’зків з органами Пенсійного фонду, органами соціального захисту та іншими соціальними установами за місцем тимчасового перебування.

Спеціалісти управління надали допомогу 14 рубіжанам, які відносяться до соціально уразливих категорій населення, в оформленні документів для отримання фінансової допомоги за рахунок місцевого бюджету відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області.

Протягом тижня мешканці Рубіжанської громади отримали 856 наборів продуктів харчування та 63 набори гігієни. Міжнародна організація з міграції м. Дніпро (МОМ) забезпечила майже 700 мешканців громади, які мешкають у Дніпропетровській області, наборами посуду та постільною білизною. 20 рубіжанських сімей (52 особи) отримали сертифікати на продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни від БФ «Карітас». 325 осіб (145 сімей) отримали грошову допомогу на загальну суму 2,2 млн. грн від БО ADRA Ukraine.

Працівники управління соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації та Рубіжанського центру надання соціальних послуг продовжують налагоджувати комунікацію з  благодійними організаціями, благодійними фондами та волонтерами щодо надання додаткової гуманітарної допомоги мешканцям громади.

За основними напрямками діяльності управління спеціалісти продовжують співпрацювати з Департаментом соціального захисту населення Луганської ОДА щодо вжиття підготовчих заходів для надання соціальних послуг мешканцям громади на деокупованій території громади, проходять навчання в програмно-технологічних комплексах, що реалізують основні задачі системи соціального захисту населення України: автоматизована системи обробки документації отримувачів пенсій та допомог  (АСОПД), програмний комплекс «Соціальна громада» та Єдина інформаційна система соціальної сфери (ЄІССС), приймають участь у семінарах і вебінарах з питань організації соціальної підтримки населення.
    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора