Рубіжанський ліцей отримав ноутбуки від Благодійного фонду «СпівДія»

Дата: 16.05.2023 10:00
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

У 2022-2023 навчальному році освітній процес у Рубіжанському ліцеї Сєвєродонецького району Луганської області було організовано онлайн, з використанням технологій дистанційного навчання. Це стало викликом не лише для педагогічних працівників, а й для учнів закладу, бо більшість з них мала для навчання лише мобільні телефони. 

Дізнавшись про можливість участі у проєкті «СпівДія Ноут», щоб отримати ноутбуки для навчання, освітній заклад у грудні 2022 року подав заявку про це на сайт волонтерського об'єднання «СпівДія». 

Пріоритет у проєкті надавався заявникам, які дійсно потребують ноутбуків для забезпечення доступу до навчання, покращення чи створення можливостей надавати послуги реагування для дітей та молоді, а також для професійної реалізації молодих українців та українок. З цією метою і був запущений проєкт «Співдія Ноут», у межах якого є можливість отримання сучасних ноутбуків з ліцензійним програмним забезпеченням від Microsoft. 

Національний проєкт «СпівДія Ноут» є результатом спільних зусиль міжнародних донорів, бізнесу, українських волонтерів та влади. Проєкт реалізовувався в межах молодіжної програми USAID «Мріємо та діємо», що виконується організацією IREX у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та українською волонтерською платформою «СпівДія», а також компаніями HP Inc. та Microsoft, які надали ноутбуки та ліцензійне програмне забезпечення.

У березні 2023 року організатори проєкту повідомили, що Рубіжанський ліцей відповідає критеріям відбору, тому було прийнято рішення про виділення ноутбуків для забезпечення учнів, які не мають обладнання для навчання. Після виконання всіх необхідних умов  11  травня 2023 року у волонтерському хабі Благодійного фонду «СпівДія» (м. Дніпро) було отримано 22 ноутбуки з ліцензійним програмним забезпеченням.
  
Ми цінуємо таку необхідну і важливу для нас підтримку та висловлюємо подяку Благодійному фонду «СпівДія», зокрема організаторам  та партнерам Національного проєкту «СпівДія Ноут», волонтерам та представникам фонду, які постійно підтримували та консультували нас, за надану допомогу та сподіваємося на подальшу співпрацю!  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора