Фахівці Рубіжанської міської військової адміністрації взяли участь у форумі-практикумі «Відбудова в дії», що відбувся 16 та 17 травня 2023 року

Дата: 17.05.2023 16:00
Кількість переглядів: 70

Фахівці Рубіжанської міської військової адміністрації взяли участь у форумі-практикумі «Відбудова в дії», що відбувся 16 та 17 травня 2023 року.

Захід зібрав фахівців з усієї країни, які презентували державні та міжнародні програми відбудови та розвитку громад, які зазнали втрат від військової агресії, а також презентували уже реалізовані проекти на постраждалих територіях.

Основною метою форуму був обмін досвідом та передача практичних знань між представниками органів місцевого самоврядування з метою відновлення та всеосяжного розвитку громад України. За два дні заходу, експерти з різних куточків країни презентували інноваційні підходи, успішні стратегії та передові технології у сфері відбудови.

Учасники форуму мали змогу ознайомитися з конкретними проектами, які були реалізовані на постраждалих територіях. Ці проекти стали прикладом успішної відбудови та розвитку громад, де було враховано потреби місцевого населення, створено нові робочі місця, відновлено соціальну та інфраструктурну сфери.
Форум-практикум «Відбудова в дії» сприяв посиленню співпраці та обміну досвідом між різними муніципалітетами. Він виявився плідним майданчиком для вирішення актуальних проблем, обговорення нових ідей та встановлення партнерських відносин, а також став важливим кроком в процесі відновлення та розвитку постраждалих територій України.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора