Потапенко Лариса Миколаївна нагороджена Почесною грамотою Міністерства охорони здоров’я України!

Дата: 18.05.2023 11:00
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Потапенко Лариса Миколаївна нагороджена Почесною грамотою Міністерства охорони здоров’я України!

Лариса Миколаївна у 1987 році закінчила Кремінське медичне училище і одразу була прийнята на посаду сестри медичної (палатної) травматологічного відділення. З травня 1992 року переведена на посаду сестри медичної (операційної) хірургічного відділення. З жовтня 2001 року призначена на посаду сестри медичної старшої (операційної) хірургічного відділення.

Лариса Миколаївна проявила себе професійним, грамотним та досвідченим працівником. Має необхідні знання та практичні навички у лікуванні хворих. Сумлінно відноситься до своїх посадових обов’язків, вимоглива до себе та оточуючих, уважна та ввічлива. Постійно підвищує свій професійний рівень.

До повномасштабного вторгнення РФ на територію України, Лариса Миколаївна брала активну участь у житті лікарні, відвідувала міські сестринські конференції. Є членом Асоціації молодших спеціалістів з медичної освіти Луганської області. Користується заслуженим авторитетом серед співробітників відділення та хворих.

З початку військової агресії РФ проти України, Лариса Миколаївна залишалася на робочому місці та надавала кваліфіковану медичну допомогу потерпілим.

Наказом Міністерства Охорони здоров’я України від 12.05.2023 року № 32-Кн Потапенко Лариса Миколаївна нагороджена Почесною грамотою Міністерства охорони здоров’я за сумлінну працю, особисті трудові досягнення в організації надання медичної допомоги населенню, високий професіоналізм, відданість справі, активну громадянську позицію та з нагоди відзначення Міжнародного дня медичної сестри.

Вітаємо і пишаємося!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора