Сьогодні, 19 травня, в Україні відзначається День сімейної медицини

Дата: 19.05.2023 14:28
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Сьогодні, 19 травня, в Україні відзначається День сімейної медицини. 

Свято було започатковане у 2017 році. Мета запровадження цього дня – привернення уваги до необхідності продовження медичної реформи та подальшого розвитку сімейної медицини. Також 19 травня відзначається Всесвітній день сімейного лікаря, який був започаткований у 2010 року за ініціативи Всесвітньої організації сімейних лікарів.

Сьогодні сімейний лікар — це фахівець високої кваліфікації, який пройшов спеціальну багатопрофільну підготовку. Він може надавати профілактичну, лікувальну та реабілітаційну допомогу всім членам сім’ї: він — перша медична «інстанція», до якої ви і члени вашої сім’ї можуть звернутися в разі проблем зі здоров’ям.     Сімейний лікар – це людина, яка день за днем допомагає кожній родині залишатися здоровою та жити повноцінним життям

З нагоди Дня сімейної медицини та Всесвітнього Дня сімейного лікаря Рубіжанська міська військова адміністрація вітає всіх лікарів загальної практики – сімейної медицини комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-соціальної допомоги» Рубіжанської громади із професійним святом! Приєднуємося до усіх привітань та побажань, які сьогодні пролунали на Вашу адресу.

Щиро дякуємо Вам за професіоналізм, витримку, сумлінну працю, вміння підтримувати та бути уважними до кожного, хто потребує вашої допомоги, за порятунок людських життів і постійне піклування про здоров’я своїх пацієнтів, за витримку і вміння дарувати людям радість життя Високо цінуємо Вашу  самовіддану жертовну працю!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, успіхів і наснаги. Нехай і у Вас, лікарів, завжди буде поряд той, хто берегтиме Вашу віру та надію, зігріватиме Вас любов’ю та турботою! Побільше професійних здобутків, здорових пацієнтів та  благополуччя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора