Звіт УПСЗН за 15-21 травня 2023

Дата: 21.05.2023 11:00
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Спеціалісти управління соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації та Рубіжанського центру надання соціальних послуг продовжують роботу щодо плідної взаємодії з благодійними організаціями та фондами для надання гуманітарної допомоги мешканцям Рубіжанської територіальної громади. За період з 15 по 21 травня Міжнародна організація з міграції забезпечила наборами посуду та наборами постільної білизни  40  рубіжанських сімей, які мешкають в Дніпропетровській області. Благодійним фондом  «Соціальне місто» в м. Харків надані 64 продовольчі набори внутрішньо переміщеним особам з Рубіжанської територіальної громади.  В гуманітарних хабах «Луганщина моя» видано 586 наборів продуктів і 593 надіслані Укрпоштою.

Протягом тижня  працівниками  управління соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації та Рубіжанського центру надання соціальних послуг надано 473 послуги консультування і інформування мешканців Рубіжанської територіальної громади, з питання отримання одноразової грошової допомоги за рахунок місцевого бюджету, з питання отримання соціальних виплат, надано допомогу в реєстрації в різних формах   благодійних фондів для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні зв’язків з  органами соціального захисту та іншими соціальними установами за місцем тимчасового перебування.

Спеціалісти управління надали допомогу 68 рубіжанам, які відносяться до соціально уразливих категорій населення в оформленні документів для отримання фінансової допомоги за рахунок місцевого бюджету відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За основними напрямками діяльності управління спеціалісти продовжують співпрацювати з Департаментом соціального захисту населення Луганської ОДА, проходять навчання в програмно-технологічних комплексах, що реалізують основні задачі системи соціального захисту населення України: автоматизована системи обробки документації отримувачів пенсій та допомог (АСОПД), програмний комплекс «Соціальна громада» та Єдина інформаційна система соціальної сфери (ЄІССС), приймають участь у семінарах і вебінарах з питань організації соціальної підтримки населення. 
Протягом тижня керівництвом управління прийнято участь у онлайн-нарадах:  з фахівцями Департаменту соціального захисту населення ЛОДА щодо організації надання соціальних і медичних послуг населенню, з фахівцями Національної соціальної сервісної служби  України, які повідомили  про розробку механізму оздоровлення та відпочинку дітей у 2023 році. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора