Начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій Юрченко передав 4 ноутбуки та МФУ-пристрій відділу культури, молоді та спорту Рубіжанської міської військової адміністрації

Дата: 23.05.2023 19:11
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

23 травня начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій Юрченко передав 4 ноутбуки та МФУ-пристрій відділу культури, молоді та спорту Рубіжанської міської військової адміністрації, з них 3 ноутбуки було передано комунальному закладу «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв» для забезпечення якісного проведення освітнього дистанційного процесу.

Ноутбуки від Рубіжанської міської військової адміністрації отримала виконуюча обов’язки директора Рубіжанської міської дитячої школи мистецтв Марина Давидюк.

Звертаючись до керівниці закладу, Андрій Юрченко висловив впевненість, що ноутбуки будуть корисні викладачам, які зможуть безперешкодно надавати необхідні знання своїм учням: «Протягом багатьох років у закладі працювали одні з найкращих викладачів. Учні школи постійно стають лауреатами міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Спільними зусиллями ми обов’язково покращимо роботу КЗ «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв», учні продовжать отримувати якісне навчання та своїми перемогами у творчих конкурсах та фестивалях різних рівнів славитимуть м. Рубіжне, Луганщину та Україну в світі».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора