Перелік благодійних організацій та фондів, з якими співпрацює Рубіжанська міська військова адміністрація, постійно розширюється

Дата: 24.05.2023 11:10
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Перелік благодійних організацій та фондів, з якими співпрацює Рубіжанська міська військова адміністрація для надання додаткової допомоги внутрішньо переміщеним особам Рубіжанської територіальної громади, постійно розширюється. Благодійний  фонд "Соціальне  місто" (https://www.facebook.com/CharityFoundationSocialCity/) швидко відреагував на звернення про надання  гуманітарної допомоги нашим мешканцям. 17 травня 2023 року в м. Харків фахівці БФ "Соціальне місто" разом с представниками Рубіжанської міської військової адміністрації здійснили видачу  продуктових наборів 70 рубіжанам. Для отримання гуманітарної допомоги були запрошені   всі родини, які тимчасово перебувають в м.Харків. Мешканці Рубіжанської територіальної громади щиро дякували за таку своєчасну і необхідну допомогу. 

Для них дуже важливо знати, що у вирішенні щоденних проблем вони не одинокі, що є люди, які у важку хвилину можуть підставити дружнє плече. 

Дякуємо засновникам Благодійного фонду "Соціальне місто" Буслаєвим Анні і Василю, а також усій команді Фонду за надану допомогу та сподіваємося на подальшу співпрацю!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора