УЖКГ інформує

Дата: 24.05.2023 15:59
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

В період з 15.05.2023 по 21.05.2023  спеціалістами управління житлово-комунального господарства Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області прийнята участь у  онлайн-вебінарі «Особливості компенсацій для відновлення окремих видів житлової нерухомості, пошкодженої внаслідок збройної агресії РФ проти України», де були розглянуті питання щодо:

- майна, котре можна відновлювати у порядку, передбаченому постановою Кабінету Міністрів України № 381;
- користування електронною публічною послугою “єВідновлення”;
- обмежень на ці види компенсацій та податкових наслідків отримання компенсації;
- підготовки органів місцевого самоврядування,  військових адміністрацій населених пунктів до роботи із відповідними видами компенсацій.

Водночас начальник управління прийняв участь у конференції «Відбудуємо Україну разом» за темою: Опалення. Водопостачання. Каналізація. Водопідготовка. 

Також,  фахівцем управління у гуманітарному хабі «Луганщина моя» у м.Вінниця надавалися консультації стосовно внесення інформаційних повідомлень про знищене нерухоме майно та про включення його до Реєстру пошкодженого та знищеного майна, що підлягає обстеженню після деокупації Рубіжанської міської територіальної громади.

За минулий тиждень спеціалістами управління  здійснена роз’яснювальна та консультативна допомога у телефонному режимі, узагальнено, опрацьовано та виконано контрольні документи, які надіслані електронною поштою від профільних Департаментів Луганської обласної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора