В рамках меморандуму з комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської громади гуманітарна організація "Triangle Generation Humanitaire" розпочинає серію занять з психологічної підтримки

Дата: 27.05.2023 11:30
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

В рамках меморандуму з комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської громади гуманітарна організація "Triangle Generation Humanitaire" розпочинає серію занять з психологічної підтримки.

Міжнародна гуманітарна організація "Triangle Generation Humanitaire" працює для вашої психічної стійкості, безпеки, обізнаності та необхідної вам допомоги. Наші психологи будуть працювати з вашими запитами на психологічну допомогу індивідуально та в групах.

В групі ви маєте змогу отримати інформацію, покращити свій емоційний стан, отримати відповіді на ваші запитання, поділитися своєю вразливістю, долучитися до своєї внутрішньої сили та стійкості, для того, щоб ви мали сили продовжувати своє життя найкращим чином для вас.

В індивідуальній роботі ви маєте змогу в довірливій та конференційній обстановці поспілкуватись з нашими психологами по вашим проблемам та получити потрібну психологічну інформованість та підтримку. Робота з психологами гарантовано покращить ваш емоційний та психологічний стан.

Запрошуємо потурбуватися про своє психічне здоров'я та відвідати першу зустріч групи підтримки 30.05.23 о 10:00 та 12:00 для дорослих. Участь на безоплатній основі.

Реєстрація за формою https://forms.gle/2iy7D896yV3fJEucA

Надалі зустрічі будуть один раз на тиждень на регулярній основі 6, 13, 20, 27 червня 2023 року.

Заняття для дітей будуть відбуватися один раз на тиждень на регулярній основі 6, 13, 20, 27 червня 2023 року. Перше заняття - 30.05.23 о 13:00. Участь на безоплатній основі.

Реєстрація за формою https://forms.gle/W3KVKsJdNC2CU4qT9

Запрошуємо потурбуватися про своє та своїх дітей психічне здоров'я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора