Рубіжанський меморіал. Максим Хохлов

Дата: 28.05.2023 09:15
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні, 28 травня 2023 року на майдані Незалежності у Рівному проводжають в останню путь відразу трьох Полеглих Героїв. Цвіт нації гине у цій страшній війні... Троє молодих чоловіків, які могли змінити на краще майбутнє нашої країни, вимушені були боронити її зі зброєю у руках. 19-річний Єгор Муха, 29-річний Максим Хохлов та 42-річний Олександр Назар віддали свої життя за нашу незалежність та свободу. Віддати останню шану земляку Максиму Хохлову прийшли мешканці Рубіжанської територіальної громади, які змушені були переміститися на Рівненщину.

Максим Хохлов народився у місті Рубіжне на Луганщині. Здобув фах електрика, відслужив строкову службу в армії. П’ять років тому створили з коханою Іриною сім’ю, в якій за рік народився чудовий син.

Влітку 2020 року Максим вирішив підписати контракт із Національною гвардією України. Відтоді стояв на захисті нашої держави.

У спокійне життя родини втрутилася ворожа армія. З перших днів повномасштабного вторгнення Максим віддано служив народові України. Родині залишатися у рідних місцях було надто небезпечно. Тож Ірина з маленьким сином вирушили у Рівне, де мали знайомих. Лише кілька разів за цей час Максим приїжджав навідати рідних.

— Розповідав небагато, йому було тяжко, дуже хотів швидше приїхати до нас, бути поряд. Максим був дуже спокійним, надзвичайно добрим, уважним. Світла і хороша людина... - пригадує дружина Героя Ірина.

29-річний молодший сержант Максим Хохлов помер 25 травня 2023 року у лікарні Києва внаслідок отриманих поранень під час мінометного обстрілу в ході виконання бойового завдання щодо захисту України. Поховають Максима на кладовищі «Нове».

Рубіжанська міська військова адміністрація висловлює щире співчуття рідним та близьким Максима.

Вічна пам'ять і слава Герою!

(Фото: Рівненська міська рада)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора