Звіт УСЗН за 22 - 28 травня 2023 року

Дата: 28.05.2023 12:42
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Протягом періоду з 22 по 28 травня спеціалісти управління соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації продовжили співпрацювати з благодійними фондами, які вже надають допомогу мешканцям Рубіжанської територіальної громади та налагоджували зв’язки з благодійними організаціями, які мають можливість допомогти. Для отримання допомоги від Міжнародної організації з міграції спеціалісти управління з’ясували та узагальнили інформацію щодо потреб 1563 сімей Луганської області, які тимчасово мешкають у м. Вінниця. Продовжено формування списків окремих категорій громадян для отримання фінансової допомоги від БО «БФ «АДРА Україна». Досягнута домовленість з БФ «Карітас Донецьк» про проведення заходів із наданням нашим мешканцям сертифікатів на продукти харчування, медичні препарати та засоби гігієни. Протягом тижня спеціалісти управління налагоджували зв’язки з територіальними відділеннями Товариства Червоного Хреста, БФ «Ми з Кам’янського», БО «Міжнародний комітет порятунку».

В гуманітарних хабах «Луганщина моя» мешканцям Рубіжанської територіальної громади видано 512 наборів продуктів і 525 надіслані Укрпоштою.

З 22 по 28 травня працівниками управління соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації та Рубіжанського центру надання соціальних послуг надано 476 послуг консультування і інформування мешканців Рубіжанської територіальної громади з питань отримання: соціальних виплат, одноразової грошової допомоги за рахунок місцевого бюджету, гуманітарної допомоги Укрпоштою.

Для отримання фінансової допомоги за рахунок місцевого бюджету спеціалістами управління надана допомога в оформленні документів 79 рубіжанам, які відносяться до соціально вразливих категорій населення.

Протягом тижня керівництвом управління прийнято участь у онлайн-нарадах з фахівцями Національної соціальної сервісної служби України та Міністерства соціальної політики України з питання організації оздоровлення та відпочинку дітей у 2023 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора