Медичні працівники рубіжанської первинки щиро дякують психологам за проведені заходи з психологічного здоров’я

Дата: 29.05.2023 13:00
Кількість переглядів: 49

Працівники КНП «ЦПМСД» Рубіжанської громади висловлюють найщирішу вдячність фахівцям відокремленого підрозділу Асоціації «Тріангль Женерасьон Юманітер» в Україні за проведені з ними заняття з психологічної підтримки та допомоги в рамках укладеного Меморандуму про співпрацю.

Протягом травня місяця було проведено шість зустрічей, на яких висококваліфіковані психологи міжнародної гуманітарної організації надавали медикам цікаву, корисну та актуальну інформацію у галузі психології. На практичних частинах заходів були відпрацьовані навички саморегуляції та самодопомоги у незвичайних ситуаціях і важких життєвих обставинах.

В результаті працівники медичного закладу отримали дуже потрібну на цей час  психологічну підтримку та інформованість щодо психічного здоров’я, покращили свій особистий емоційний та психологічний стан та стали більш готові для надання психологічної допомоги своїм пацієнтам - переселенцям.

В цей нелегкий для всієї  України час, коли все більше людей потребує не тільки матеріальної а й психологічної допомоги, працівники міжнародної гуманітарної організації «Тріангль Женерасьон Юманітер» професійно піклуються про психічне здоров’я людей, які потребують особливої уваги, які постраждали через агресію зі сторони рф.

Дякуємо за ваші щирі серця! Дякуємо за вашу турботу! Дякуємо за підтримку!

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках укладеного Меморандуму з метою підтримки нашої Рубіжанської громади!

Сімейні лікарі первинної ланки Рубіжанської громади дуже радять переселенцям у місто Дніпро відвідати безоплатні заходи, які будуть проводитися психологами - фахівцями міжнародної гуманітарної організації «Тріангль Женерасьон Юманітер» з 10:00 до 15:00 30 травня та 6, 13, 20, 27 червня 2023 року в будівлі обласної бібліотеки по вулиці Савченко 10.

РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!
Медичний директор Алла Родіонова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора