Начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор передав комунальному некомерційному підприємству «Рубіжанська центральна міська лікарня» апарат штучної вентиляції легень

Дата: 29.05.2023 14:33
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Сьогодні, 29 травня 2023 року начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор передав комунальному некомерційному підприємству «Рубіжанська центральна міська лікарня» апарат штучної вентиляції легень. Це один із чотирьох апаратів, які були передані переміщеним медичним закладам Луганщини партнерами.

Крім того, за сприяння Фонду ООН у галузі народонаселення два сучасних автомобілі «швидкої допомоги» було передано для потреб Луганської обласної клінічної лікарні та Луганського регіонального центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 

«Після деокупації медики одними з перших вирушать на звільнені землі Луганщини для надання допомоги населенню, яке вже близько року не в змозі навіть звернутися до лікаря, бо окупанти забрали приміщення медзакладів для своїх військових, а обладнання вивезли до рф. Жителі Луганщини потребують якісної допомоги і вони її отримають», – наголосив Артем Лисогор.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора