Курс з поглибленого вивчення української мови «ЗНО / НМТ: як виконувати тестові завдання» (19–23 червня 2023 року)

Дата: 30.05.2023 13:00
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Національний центр «Мала академія наук України» з 19 по 23 червня 2023 року проведе курс з поглибленого вивчення української мови «ЗНО / НМТ: як виконувати тестові завдання» в межах Усеукраїнської літньої філологічної наукової школи.

Мета курсу: підготовка учнів старших класів до виконання тестових завдань з різних розділів мовознавства. До участі запрошуються учні 9–10 класів закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної освіти Луганської області.

Формат навчання – дистанційний (платформи «Zoom», «Google Classroom»). Для участі в курсі необхідно до 15 червня 2023 року зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/L1wSk8F15PeNofsH7

Після реєстрації учаснику автоматично буде надано поcилання для доєднання до classroom курсу. Скриншот реєстрації надіслати на електронну адресу lugman@i.ua
Навчання передбачає лекційні та практичні заняття, самостійну роботу, консультації тощо. Учасники, які пройшли курс навчання та успішно виконали 70 % усіх завдань, отримають сертифікати. Навчання безкоштовне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора