Привітання начальника управління освіти Рубіжанської міської військової адмііністрації

Дата: 31.05.2023 10:30
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Шановні учні, батьки, вчителі!

Попри виклики, які постали перед країною й обумовили непростий 2022-23 навчальний рік, сьогодні свято — свято останнього дзвоника! 

Сьогодні в Україні свято не лише учнів та учителів. Цей день святковий для всіх. Сьогодні у нашій громаді лунає останній шкільний дзвоник. Цей 2022-2023 навчальний рік вніс суттєві корективи в наше повсякденне життя: він відбувався в умовах військового стану в онлайнформаті, ми   змінили наші звички, традиції, бо змушені були працювати в години вимкнення світла та інтернету, під час ворожих бомбардувань. Але всі ми вистояли, подолали труднощі.  

Тому я хочу згадати слова легендарної української письменниці сьогодення Ліни Костенко:
«І все на світі треба пережити, і кожен фініш — це, по суті, старт».

Живемо не в простий час, тому потрібно пережити, а останній дзвоник – це фініш, але по суті, старт — початок нового рівня, нового кроку вперед. І я хочу побажати вам зробити його сміливо, твердо й успішно!

Хочу подякувати усім – вам, любі учні, вам, шановні вчителі та батьки – за терпіння й працелюбність, витримку і стоїцизм. Щиро дякую освітянам за професійність, доброту й розуміння! Я пишаюся з того, що ми разом з вами впоралися з цими новими викликами.

Пам’ятайте завжди: Україна – це не зруйновані будинки та інфраструктура, Україна – це ви!

Саме тому я бажаю вам ніколи не забувати, що ваша боротьба за Україну – це боротьба сьогодні за себе кращого завтра – інтелектуальнішого, освіченішого, рішучішого.

Поважайте своїх вчителів та батьків: вони дають вам найцінніше – знання та досвід.

Поважайте наших Воїнів – вони захищають наші життя, нашу Україну.

Працюйте плідно, живіть яскраво та змістовно!

Бажаю Перемоги! Успіхів та миру! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора