Діти – наш скарб!

Дата: 31.05.2023 11:23
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – найпрекрасніше свято радості та надії.

30 травня 2023 року у Києві в центрі дитячої та юнацької творчості Солом'янського району відбулося чудове свято для дітей – переселенців з Лисичанської та Рубіжанської громад. Попри обстріли рашистів та відключення світла.

Дорослі дуже постаралися, щоб цього дня дитячі посмішки повернулися на обличчя юних мешканців Луганщини.

На свято завітали та привітали дітей почесні та поважні гості: надзвичайний і повноважний посол Японії в Україні, надзвичайний і повноважний посол Литовської республіки в Україні, депутати Верховної ради України, ректор Європейського університету, ректор Київського державного університету будівництва та архітектури, голова вченої ради Луганського університету імені Т.Шевченко, голови Солом’янської державної адміністрації та Лисичанської міської військової адміністрації, представник 3 прикордонного закону ЗСУ, амбасадор Луганської області.

Завдяки Центру дитячої та юнацької творчості Солом'янського району міста Києва програма заходу була дуже насиченою. Перед концертно-розважальною програмою діти ознайомилися виставкою поробок та малюнків присутніх на святі дітей та вихованців Центру. Взяли участь у різноманітних майстер-класах та в акції «З любов’ю до воїнів», під час якої наймолодші мешканці нашої держави передали свої поробки та малюнки для захисників, що зараз виборюють нашу Перемогу. А після концерту усі діти отримали солодощі та м’які іграшки.

Організатори свята висловлюють слова щирої подяки Центру дитячої та юнацької творчості Солом'янського району міста Києва за те, що в цей день діти мали змогу забути про усі жахіття, що випали на їх долю.

Рубіжанська міська військова адміністрація підготувала низку заходів до Міжнародного дня захисту дітей, бо як сказав начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій Юрченко: «Діти – наш скарб. Діти – це майбутнє нашої держави».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора