Звіт про роботу гуманітарного штабу в м.Вінниця за період 22.05-26.05

Дата: 31.05.2023 14:05
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

За минулий тиждень, з 22.05.2023 по 26.05.2023, спеціалістами гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області, що знаходиться у м.Вінниця, видано 387 продуктових наборів гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам Луганщини. 

Пільгові категорії внутрішньо переміщених осіб отримали 49 гігієнічних наборів, упаковок дитячого харчування та підгузників.

Надано консультації із загальних питань роботи гуманітарного штабу, умов надання гуманітарної допомоги, соціальних питань та питань реєстрації пошкодженого або зруйнованого майна 136 особам. 

В штабі працює сімейний лікар та медична сестра «Центра первинної медико-санітарної допомоги» м.Рубіжне, які протягом тижня консультували та допомагали пацієнтам. Медичні консультації отримали 93 особи та 43 особам надано послуги з виміром тиску або глюкози.

Крім того, у гуманітарному штабі приймають невролог, психіатр, гінеколог та лікар УЗД. За минулий тиждень бригадою лікарів КНП «Рубіжанська центральна міська лікарня» 28 особам проведено УЗД внутрішніх органів, лікарем психіатром проконсультовано 14 осіб, неврологом - 4 особи.

Всі консультації та обстеження проводяться безкоштовно. За потреби та при наявності видаються ліки. Записатися на прийом та задати питання можна за телефоном 096 233 37 77 з 10:00 до 15:00.

Представником Луганського обласного центру зайнятості надано 5 консультацій з питань, що стосуються зайнятості населення. Юристом благодійного фонду "Стабілізейшен Суппорт Сервісез" надано 3 юридичні консультації з правових питань. 

Гуманітарний штаб Рубіжанської міської військової адміністрації продовжує працювати за адресою: м.Вінниця, вул. Праведників світу (стара назва - вул.Максимовича), 43-Б.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора