Рубіжанська міська військова адміністрація вітає з Днем захисту дітей

Дата: 01.06.2023 10:44
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Дитинство - це чудова пора сподівань та здійснення мрій.

У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей. 

Вітаючи зі святом, Рубіжанська міська військова адміністрація зичить вам, наші любі хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул та здійснення мрій. 

На вашу долю випало дуже багато випробувань. Через збройну агресію російської федерації ви були змушені покинути рідні домівки, розлучитися з бабусями та дідусями, втратили можливість проводити час із друзями.

Але сьогодні наша держава разом із усім світом робить усе задля того, щоб цього не було, бо у малечі не повинно бути нещасливого дитинства. 

Але не забувайте, що ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.

Водночас це свято і дорослих - усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ. Усміхнені личка, палаючі захватом очі, довірливі обійми маленьких рук - це те, задля чого ми живемо. Рубіжанська міська військова адміністрація щиро дякує усім, хто турбується про дітей: військовим, які виборюють нашу Перемогу, педагогам, які допомагають дітям розвивати свої здібності, батькам, які роблять неймовірне, щоб діти менше страждали від викликів сьогодення.

Зі Святом, майбутнє України! Нехай здійсняться всі ваші мрії та задуми!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора