#РубіжнеРазом. До Дня захисту дітей. Музична та талановита родина Бакшеєвих

Дата: 01.06.2023 13:57
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

Фото без опису

Веселі, талановиті, енергійні, люблять музику, танці, мистецтво. Саме так можна охарактеризувати дітей, які виховуються у сім’ї Бакшеєвих Юлії Василівни та Валерія Миколайовича.

Дитячий будинок сімейного типу Бакшеєвих було створено у 2017 році. Одразу на виховання до них потрапили 5 дітей, позбавлених батьківського піклування. Згодом, ще 2 хлопчиків отримали батьківське тепло і сім’ю.

Старші діти разом з біологічним сином проявляли неабияку любов до музики и мистецтва, тому було вирішено підтримати їх і віддати на навчання у Рубіжанську міську дитячу школу мистецтв за фахом духові інструменти. Коли підросли менші, зразу приєдналися до музичної сім’ї. Виступи, перемоги в різноманітних конкурсах – все це було в сім’ї Бакшеєвих кожного учбового року. Діти грали, розвивалися, а батьки – були щасливі і горді за їх успіхи. Але корективи в життя принесла війна. 

Сім’я перебувала на оздоровленні, коли прийшла в країну страшна біда. Змоги повернутися додому не було. Міжнародна благодійна організація СОС «Дитячі містечка» допомогла великій родині евакуюватися за кордон. Нові умови, школа, друзі – все це частково заспокоювало дітей, але сум за домівкою, за улюбленою справою – музикою з кожним місяцем все наростав.  

Одного разу у дітей брали інтерв’ю і питали бажання. Всі, як один сказали, що мріяли би грати знову свою улюблену музику, займатися з викладачами, за якими дуже сумують. І знайшовся чоловік в Польщі, який зміг придбати і подарувати 5 нових інструментів для дітей. Щастю не було меж. А в вересні ще прийшла неймовірна звістка, що рідна Рубіжанська школа мистецтв відновлює свою роботу, нехай і в дистанційному варіанті, але своя, з рідними викладачами, які змогли розгледіти талант дітей і примножувати його.

І, незважаючи, на складнощі дистанційного навчання всі дітки за цей рік досягли не аби яких успіхів в своїй виконавській майстерності. Вони стали лауреатами та дипломантами обласних та всеукраїнських конкурсів на радість батьків та викладачів.

Рубіжанська міська військова адміністрація висловлює подякує Юлії Василівни та Валерію Миколайовичу, які намагаються забезпечити якомога повніше дитинство для своїх дітей. Нехай у вашій родині назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора