Заходи до Свята останнього дзвоника

Дата: 02.06.2023 10:52
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

Останній дзвоник – свято, що викликає змішані почуття – радість і смуток одночасно, але це завжди символ нових можливостей і початку майбутніх пригод. 31 травня 2023 року у всіх закладах загальної середньої освіти Рубіжанської громади святковий день - лунає Останній дзвоник. Це свято – підсумок цілого року навчання, наполегливої праці нездоланих учнів, учителів та батьків. 

Щирі привітання освітній громаді звучали у відеозверненні керівника Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області Юрченка Андрія Федоровича, який говорив про стійкість і незламність вірних Україні рубіжан, про деокупацію і розбудову міста, про впевненість у Перемозі. Свято останнього дзвоника в кожному закладі традиційно розпочалося Гімном України, вшануванням пам’яті всіх загиблих за незалежність України хвилиною мовчання; звучали слова подяки нашим славним воїнам, які захищають нашу землю і наближають перемогу.

У цей весняний день родина Рубіжанської гімназії №1 зібралася на радісне і водночас трохи сумне свято Останнього дзвоника. З вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор гімназії Валентина Пупиніна. 

Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу випускників від батька учениці нашого закладу Солодкого Дениса Сергійовича. Учням гімназії вручено грамоти та подяки як переможцями спортивних змагань, творчих конкурсів. З нагоди свята лунали пісні, читали діти вірші та традиційно на завершення для вихованців пролунав останній дзвінок. 

Урочистий онлайн захід для батьків, вчителів та учнів під назвою «Маленька школа з Великим серцем, з вірою в перемогу» відбувся в Рубіжанській загальноосвітній школі  І-ІІІ ступенів №3. З вітальним словом до колективу, батьків та учнів звернувся в.о директора навчального закладу Катралєєв Михайло Сергійович. Підбили підсумки навчального року, нагородили переможців, подякували учням, батькам та вчителям за плідну спільну працю, взаєморозуміння та взаємопідтримку.

У Рубіжанській гімназії №4 в.о.директора Наталія Житлова привітала всіх із закінченням 2022-2023 навчального року, побажала Перемоги, миру і добра, повернутися у своє рідне місто Рубіжне і продовжити навчання у новій відбудованій будівлі гімназії. Учні, які здобули високі результати у навчанні та брали активну участь у житті гімназії, були нагороджені грамотами і подяками. Подяки за підтримку активності дітей та власну участь у заходах отримали батьки. Відео про життя гімназії порадувало всіх і розвіяло сумний настрій. А випускники дев’ятих класів   попрощалися із вчителями та отримали настанову від восьмикласників. 

У Рубіжанській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №10 Рубіжанської міської ради Луганської області останній дзвоник ознаменував завершення навчального року. Хвилюючі почуття переповнювали наймолодших учнів: взято першу сходинку на шляху пізнання. Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаємо вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. 

У Рубіжанському ліцеї традиційно, хоча і в незвичному дистанційному форматі, відбулося Свято останнього дзвоника. На нього зібрались учні, батьки та вчителі закладу, які наразі перебувають у різних областях України та за кордоном. Приємно було бачити радісні обличчя учнів, дещо розгублені очі випускників, заплакані, але усміхнені обличчя батьків. Уся ліцейська родина разом. Родина, яку об`єднує єдине, – любов і повага до нашого освітнього закладу та рідного міста. Незважаючи на дистанційне навчання, повітряні тривоги, інколи відсутність інтернету та світла, учні Рубіжанського ліцею з гідністю та честю закінчили цей непростий навчальний рік. Про це свідчать їхні здобутки та досягнення. Тринадцять випускників 11-х класів отримують Свідоцтво про здобуття повної загальної освіти з відзнакою та нагороджуються Золотими (12 учнів) та Срібною (1 учень) медалями. 34 учні 6-8 та 10 класів, які закінчили навчальний рік з високим рівнем знань, нагороджені Похвальними листами «За високі досягнення у навчанні». Учні закладу здобули 99 призових місць у ІІ (міському) етапі  Всеукраїнських учнівських олімпіадах та Міжнародних мовно-літературних конкурсах. Двоє учнів ліцею стали переможцями у IV етапі олімпіад, а одна випускниця – посіла ІІ місце  у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України. Пишаємося нашими талановитими дітьми. 

Дзвенить останній дзвоник… Бажаємо нашим учням набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання, а випускникам реалізувати свої мрії, таланти, побудувати успішну долю, втілити у життя свої найзаповітніші плани. 

Ми всі – герої сьогодення!
Разом до перемоги!
Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора