У м.Вінниця відбулася спортивно-розважальна програма «Щасливе дитинство»

Дата: 02.06.2023 16:25
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

Щорічно, 1 червня, в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей, запроваджене з метою привернення уваги до проблем дотримання прав і охорони здоров’я дитини. Адже кожна дитина має невід’ємне право на життя, бути щасливими, навчатися, розвиватися, зростати в атмосфері любові та злагоди. А дорослі, в свою чергу, повинні турбуватись про них, щоб вони виросли достойними людьми та патріотами своєї Батьківщини.

Сьогодні, спільними зусиллями структурних підрозділів Рубіжанської міської військової адміністрації: управління соціального захисту населення, Рубіжанського центру надання соціальних послуг, відділу культури, молоді та спорту, служби у справах дітей, управління освіти, працівників гуманітарного хабу «Луганщина моя» м. Вінниця, яким опікується Рубіжанська адміністрація, та Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України було організовано ігрову програму «Щасливе дитинство» до Міжнародного Дня захисту дітей.

Вітальним словом розпочав святково-розважальне дійство заступник начальника Рубіжанської міської військової адміністрації Олег Кострюков. В приміщенні хабу відбулися різноманітні святкові локації: майстер-клас з виготовлення поробки «Лелека – символ миру, весни та добра» (викладач гімназії №1 управління освіти Авдєєнко О.Л.), спортивна естафета (тренер-викладач ДЮСШ №1 Милюшкіна Л.В.), безпрограшна лотерея (працівник хабу Шостаківська Т.І.) та інші івенти, під час яких діти могли дати волю фантазіям.

Невгамовні діти один поперед одного брали участь у конкурсах: стрибали, ганяли м’яча та забивали голи, за що отримали заохочувальні призи та море позитивних емоцій.

Батьки також не залишились без уваги. Для них мобільна бригада соціально-психологічної допомоги м. Вінниці підготувала професійні рекомендації щодо сучасних трендів виховання.

За цікавими іграми та вікторинами швидко та радісно сплинув час. Діти були в захваті. Вони отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.

А наостанок усі отримали солодощі та подарунки.

Наші діти – це найдорожче, що в нас є, якими вони виростуть, такою буде і наша майбутня держава. Сьогодні ми щиро вітаємо всіх діток з цим святом і бажаємо здоров’я, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, удачі на життєвих дорогах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора