Світ щасливого дитинства

Дата: 03.06.2023 13:20
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Ось і почалося літо, проте представники Рубіжанської територіальної громади продовжують працювати. 2 червня 2023 року в м. Київ відбулися одразу дві надзвичайні події.

Фахівці КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Рубіжанської МТГ Ірина Денисенко та Світлана Шелест на базі Центральної районної бібліотеки «Свічадо» м. Києва та за підтримки Служби у справах дітей Рубіжанської міської військової адміністрації провели ігрову програму з елементами тренінгу «Світ щасливого дитинства», присвячену Дню захисту дітей. Під час заходу психологи ознайомили дітей з базовими емоціями, навчили розрізняти різні емоційні стани, провели майстер-клас з виготовлення «стаканчика емоцій». Наприкінці заходу діти громади отримали подарунки до Дня захисту дітей від Служби у справах дітей Рубіжанської МТГ.

Також в цій же бібліотеці «Свічадо» відбувся черговий майстер-клас. Організатори – управління освіти Рубіжанської міської військової адміністрації за підтримки Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області. Для рубіжанських дітей та дорослих, які є внутрішньо переміщеними особами та тимчасово мешкають у столиці, вчитель Рубіжанського ліцею Сєвєродонецького району Луганської області, керівник гуртка «Народознавство» Рубіжанського міського Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Оксана Овчаренко запропонувала незвичну техніку – малювання кавою. Під час заходу його учасники ознайомилися з технікою створення робіт кавою, отримали психологічне розвантаження. До того ж малювання є не лише творчою практикою, це чудова арома- та арттерапія. Неймовірний аромат кави породжує в уяві нові картини й образи. А на згадку про таку чудову зустріч кожен забрав власноруч виготовлений шедевр.

Дякуємо адміністрації Київської районної бібліотеки «Свічадо» за теплий прийом і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. 

Разом ми сильні!

З вірою в перемогу!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора