Рубіжанська міська військова адміністрація вітає випускників комунального закладу «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв»

Дата: 03.06.2023 16:29
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Рубіжанська міська військова адміністрація вітає випускників 2023 року комунального закладу «Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв» з завершенням навчання у нашому мистецькому закладі.

У 2023 році кількість випускників мистецької школи складає 8 учнів:

за напрямком фортепіано – 1 учень;
за напрямком духові інструменти – 1 учень;
за напрямком образотворчого мистецтва – 6 учнів.

Шановні випускники! Збережіть в собі найкращі спогади, цінні знання та любов до мистецтва, здобуті за роки навчання в Рубіжанській міській дитячій школі мистецтв! Пронесіть цю любов через все своє життя. Хай, музика, спів та  образотворче мистецтво супроводжує вас, живе в ваших душах і допомагає вам у різних ситуаціях на вашому життєвому шляху. 

Користуючись нагодою, дякуємо всім викладачам закладу, які своєю справою підтверджують, що Рубіжанська школа мистецтв -  це осередок культури, традиції, пам’ять, виховання поколінь і  прищеплення любові до світової класичної спадщини. Все це дає гарний старт дітям  у майбутньому. Тут завжди трудилися і трудяться гарні педагоги, професіонали своєї справи, які вміють любити дітей, терпляче їх навчати. А найкраща нагорода для вчителя – успіхи вихованців і їхні щирі слова подяки. Спасибі викладачам за відданість справі, за любов до своєї професії.
Також, виражаємо велику подяку і Вашим батькам, які всі ці роки були поряд з вами, підтримували Вас у складні і щасливі митті навчання та були для викладачів школи надійними однодумцями і помічниками.

Пишаємося Вами, наші дорогі випускники і кажемо: «Успіху вам! І хай вам щастить!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора