Звіт УСЗН за 29 травня - 04 червня 2023 року

Дата: 04.06.2023 16:00
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

Протягом періоду з 29 травня по 04 червня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 425 наборів з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя" і 324 набори  Укрпоштою. 20 сімей отримали сертифікати від  БФ "Карітас Донецьк" вартістю по 4000 грн. на отримання продуктів харчування, медичних препаратів  та засобів гігієни. В місті Корсунь-Шевченківський 22 гігієнічні набори отримали багатодітні сім'ї і сім'ї, у складі яких є особи з інвалідністю, особи старші 65 років від Міжнародної організації з міграції та Благодійний фонд "Восток SOS" надав соціально вразливим сім'ям із Рубіжанської територіальної громади 20 продуктових наборів. Завдяки плідній співпраці з БО ADRA Ukraine 541 особа (290 сімей) отримала грошову допомогу на загальну суму 3,6 млн. грн. Налагоджена співпраця з громадською організацією "Друзі спільноти святого Егідія" щодо надання додаткової гуманітарної допомоги рубіжанам у вигляді лікарських засобів.

Протягом тижня  працівниками  управління соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації та Рубіжанського центру надання соціальних послуг надано 598 послуг консультування і інформування мешканців Рубіжанської територіальної громади з питань отримання: соціальних виплат,  одноразової грошової допомоги за рахунок місцевого бюджету,  гуманітарної допомоги Укрпоштою.

Для отримання фінансової допомоги за рахунок місцевого бюджету спеціалістами управління надано допомогу в оформленні документів 68  рубіжанам, які відносяться до соціально вразливих категорій населення. 

Спеціалістами управління запрошені 50 сімей з дітьми на святкові та спортивні  заходи до Міжнародного дня захисту дітей в м. Київ. Працівники гуманітарного штабу Рубіжанської міської військової адміністрації  у м. Вінниця, взяли участь в організації та  проведенні ігрової програми «Щасливе дитинство» для 20 дітей з Луганщини. Мобільною бригадою  соціально-психологічної допомоги організовано лекційну зустріч з наданням рекомендацій щодо виховання дітей для батьків, для дітей проведено майстер-клас з виготовлення картин,  проведений спортивний конкурс та видані подарунки.

Протягом тижня керівництвом управління прийнято участь у семінарі міжрегіонального управління Державної служби України  щодо законодавства у сфері охорони праці, організації виконання суспільно-корисних робіт, робочій нараді з фахівцями Департаменту комунальної власності, земельних, майнових відносин, екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації щодо роботи системи обліку гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам Луганської області.     
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора