11 червня 2023 року в Україні відзначають День працівників текстильної та легкої промисловості

Дата: 11.06.2023 09:15
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Це свято тих, хто пов’язав своє життя з виробництвом товарів масового споживання. Дана галузь здійснює різні види робіт, які включають в себе як первинну переробку видобутої сировини, так і кінцевий етап виробництва повністю готової продукції.

ТОВ «Рубіжанська панчішна мануфактура» є одним з відомих українських виробників панчішно-шкарпеткових виробів, який працює в цій галузі вже більше 20 років. Однак через військові дії та окупацію міста Рубіжне підприємство змушено було відновлювати свою роботу практично з нуля. 22 березня у їхнє успішне підприємство, яке працювало з десятком відомих українських та закордонних брендів, влучило кілька ворожих снарядів. За один день вони втратили і домівки, і роботу. Згоріло виробництво, а пізніше склади... Проте, завдяки партнерам та підтримці міжнародних проєктів, місцевої влади, зараз Рубіжанська панчішна мануфактура успішно працює у Львові.

Шановні працівники текстильної та легкої промисловості, сьогодні ваше свято! Рубіжанська міська військова адміністрація щиро Вас вітає. І в цей день хотілося б нагадати, що легка промисловість є легкою тільки за назвою, а насправді працівники цієї галузі виконують дуже важку та дуже необхідну роботу. Бажаємо вам, щоб ваша праця була якомога легшою! Нехай нитки будуть міцними, як дружба, і тонкими, як проникливість мудреця. Бажаємо всім вам, хто дарує людям різноманітні товари масового споживання, здоров’я, надійних партнерів та успіху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора