Звіт УСЗН за 05-11 червня 2023 року

Дата: 11.06.2023 09:59
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

За період з 05 по 11 червня  спеціалістами управління соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації та Рубіжанського центру надання соціальних послуг надано 453 консультації  мешканцям Рубіжанської територіальної громади, які наразі є ВПО, з питання отримання одноразової грошової допомоги за рахунок місцевого бюджету,  отримання соціальних виплат, надано допомогу в реєстрації в аплікаційних формах, відкритих благодійними фондами для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні зв'язків з органами соціального захисту за місцем тимчасового перебування.

Спеціалісти управління надали допомогу 56 рубіжанам, які відносяться до соціально уразливих категорій населення, в оформленні документів для отримання фінансової допомоги за рахунок місцевого бюджету відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області.

Проведено засідання комісії з надання одноразової грошової допомоги мешканцям Рубіжанської міської територіальної громади, на якому розглянуто 44 комплекти документів громадян, які опинилися у складних життєвих обставинах. За результатом засідання комісії прийнято рішення про надання грошової допомоги 41 мешканцю нашої громади на загальну суму 227,0 тис. грн. 

Протягом тижня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 444 набори з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя" і 383 набори  Укрпоштою. Спеціалісти  управління соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації продовжують налагоджувати зв'язки з  благодійними організаціями та  фондами щодо надання додаткової гуманітарної допомоги мешканцям громади. Протягом тижня  направлені звернення  до  4 благодійних фондів:  БФ "RememberUs.org",  БФ "Чисті Серцем",  БФ "TERRITORY UA",  Всеукраїнський БФ "Деполь Україна". 

Протягом тижня керівництвом та спеціалістами управління прийнято участь у  онлайн-нарадах з фахівцями Національної соціальної сервісної служби  України та Міністерства соціальної політики України з питання  створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, у вебінарах, організованих Асоціацією міст України на теми: "Послуга єВідновлення" та "Гуманітарна допомога", з Департаментом соціального захисту населення ЛОДА щодо обговорення та уточнення заходів та фінансування наданих пропозицій до проєкту Обласної комплексної цільової програми підтримки ВПО на період до 2025 року, з Департаментом комунальної власності, земельних, майнових відносин, екології та природних ресурсів Луганської обласної державної адміністрації щодо діяльності гуманітарних хабів Луганської області та проведення інвентаризації майна.

Спеціалісти управління продовжили онлайн-навчання, організованого ДП "Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України," щодо призначення та виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора