Рубіжанська міська військова адміністрація розвиває співпрацю з міжнародним співтовариством 

Дата: 12.06.2023 11:30
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

9 червня  Управлінням ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine у Києві проведена нарада, на якій обговорювалися термінові гуманітарні питання та способи ефективного вирішення проблем, пов'язаних з внутрішньо переміщеними особами (ВПО).
OCHA Ukraine відоме своєю роботою в гуманітарній сфері та координації зусиль міжнародного співтовариства для надання допомоги у разі кризових ситуацій та надзвичайних подій. Нарада у Києві зібрала представників різних регіонів України. Такі зустрічі створюють платформу для співпраці та обміну досвідом з метою забезпечення ефективної гуманітарної допомоги, сприяння відновленню та стабільності. 

Участь працівників Рубіжанської міської військової адміністрації у нараді OCHA в Києві відображає важливість співпраці між органами влади та міжнародними гуманітарними організаціями. Це сприяє створенню ефективної системи координації та спільних зусиль у вирішенні проблем ВПО. 

Коментуючи цю подію, начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій Юрченко сказав: «Ця зустріч – основа для співпраці та спільних зусиль, яка допоможе нам вирішувати гуманітарні питання та покращувати умови життя людей, які потребують допомоги. Крок за кроком можна досягти позитивних змін та сприяти встановленню стабільності та благополуччя в усій країні. Ми підтримуємо співпрацю та спільні зусилля для розв'язання гуманітарних проблем та побудови мирного та процвітаючого суспільства».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора