Листівки «Це – твій внесок у перемогу»

Дата: 12.06.2023 13:00
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Неймовірну карту України виготовили переселенці з дев’яти областей України: Херсонської, Запорізької, Луганської, Донецької, Вінницької, Чернівецької, Харківської, Миколаївської та Київської. Створили композицію за допомогою техніки квілінгу - скручених у спіралі смужок паперу. 

Медичний брат комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської громади Денис Тараненко безпосередньо прийняв активну участь у створенні незвичайної карти України.
Коли карта була готова, волонтери вирішили на цьому не зупинятися і створили листівки, на яких вона зображена з надписом: «Це – твій внесок у перемогу».

Надруковані листівки може придбати кожен охочий до Дня Незалежності за адресою: 

м.Чернівці, Центральна площа, 9 з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00, або замовити і отримати поштою  у громадській організації «Волонтерський рух Буковини» (телефон для замовлення +380507755333). 
Мінімальний донат - 50 гривень. 

Усі кошти з продажу листівок будуть спрямовані на покупку тактичної медицини для ЗСУ. До речі, одна укомплектована аптечка коштує приблизно 2 – 2,2 тисячі гривень.

Рухаємося до Перемоги разом! Працюємо для Перемоги! 
Живемо з вірою у Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора