Рубіжанська школа мистецтв пишається своїми випускниками

Дата: 13.06.2023 11:23
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

У 2023 році, не дивлячись на тяжкі події війни та дистанційну форму навчання, кількість випускників мистецької школи склала 8 учнів: за напрямком фортепіано – 1 учень; за напрямком духові інструменти – 1 учень; за напрямком образотворчого мистецтва – 6 учнів.

Наша розповідь про двох працьовитих та цілеспрямованих випускників Рубіжанської міської дитячої школи мистецтв 2023 року: Щокіну Катерину – випускницю відділення образотворчого мистецтва (викладач Ткачук Катерина Сергіївна) та Коршенка Вадима – випускника по класу духових інструментів (викладач Дейнега Анатолій Володимирович).

Щокіна Катерина – активна, талановита та неймовірно працьовита учениця відділення образотворчого мистецтва, яка успішно завершила навчання та отримала диплом з відзнакою. В Рубіжанській мистецькій школі вона провела незабутні 8 років. Дівчинка неодноразово презентувала свій талант на конкурсах і виставках. Сумлінність та працьовитість Катерини допомогла стати гордістю закладу. На її рахунку перемоги в обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, творчих проєктах та акціях, таких як: Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «Об'єднаймося ж, брати мої», Всеукраїнський проєкт молодих митців «Просто Небилиці», Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків «Щаслива дитина - квітуча Україна», Міжнародний фестиваль дитячої творчості «Підводні фантазії», Відкритий регіональний конкурс пленерного живопису «Весняна Палітра Рубіжного» та ін. 

Коршенко Вадим в 2016 році приєднався до школи мистецтв, переїхавши з зони бойових дій під Донецьком. Через недостатню рухливість пальців рук, було обрано духовий інструмент – кларнет, щоб розвити фізичну ваду. Через три роки навчання, було вирішено підібрати інструмент, який би підходив Вадиму повністю. Тому з 2019 року учень почав опановувати гру на так званій малій тубі (Es). З того моменту він почав брати участь у обласних та міжнародних конкурсах, де неодноразово займав призові місця. Завдяки своїй старанності з 2021 року Вадим почав освоєння так званої великої туби (В). І вже в цьому році успішно прийняв участь в обласному огляді-конкурсі індивідуальної виконавської майстерності «Мистецтво і діти» та Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв. Завдяки своїй цілеспрямованості та сумлінності Вадим успішно закінчив навчання в Школі мистецтв.

У обох випускників високі досягнення у своїй мистецькій сфері. Тому Катерина планує після закінчення загальноосвітньої школи спробувати свої сили в образотворчому мистецтві, а Вадим розглядає варіант зв’язати своє життя з музикою.

Ми віримо, що всі мрії здійсняться бо доля, життєвий шлях кожного випускника - це той лакмусовий папірець, по якому звіряються результати спільної роботи самого учня - випускника, батьківської громадськості, педагогічного колективу школи.

Ми бажаємо всім випускникам 2023 року успіху та досягнення значних результатів у своєму становленні, щоби стати прикладом для нинішнього покоління учнів школи, прикладом того, що немає нездійснених мрій, а є наполегливість у їх здійсненні, досягненні мети.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора