15 червня в Україні і усьому світі святкують День захисту людей похилого віку

Дата: 15.06.2023 10:21
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

Повна назва події — Всесвітній день розповсюдження інформації про зловживання відносно літніх людей. Встановлена вона була у 2011 року на пленарному засіданні Генасамблеї ООН. Була створена навіть спеціальна Резолюція, в якій було зазначено, що від середини XXI століття кількість людей похилого віку на планеті може наблизитися до 20%. 

Головна мета свята — боротьба з віковою дискримінацією, а також звернути увагу на той факт, що літні люди є не тільки потрібною, а надзвичайно важливою часткою нашого суспільства. Вік — чудове джерело досвіду і мудрості. 

У цей день Рубіжанська міська військова адміністрація висловлює повагу та шану людям похилого віку. Ми бажаємо, щоб вони поряд зі своєю глибокою мудрістю та сивими скронями і надалі почували себе молодими душею. 

Любі наші татусі, матусі, дідусі та бабусі, ми безмежно вдячні вам за вашу самозречену працю на благо нашої Вітчизни та нашої Рубіжанської територіальної громади. Нехай кожен із вас буде обдарований увагою і розумінням рідних, турботою і душевністю. Довгих вам років життя, здоров’я і миру в душі. За ваше життя ви зробили так багато, що заслуговуєте поваги, достатку і благополуччя. Щастя вам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора