Звіт УСЗН за 12-18 червня 2023 року

Дата: 18.06.2023 11:00
Кількість переглядів: 63

 

Фото без опису

 

За період з 12 по 18 червня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 491 набір з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя" і 439 наборів  Укрпоштою. 93 внутрішньо переміщені особи, які тимчасово мешкають в Черкаській області отримали набори з продуктами і комплекти засобів побутової хімії та особистої гігієни від Логістичного Гуманітарного Центру Екстреного Реагування. Продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги  мешканцям Рубіжанської територіальної громади: проведено зустрічі з фахівцями  БО "БФ Карітас України" і гуманітарного центру "Спільнота святого Егідія" в м. Івано-Франківськ;  направлені звернення до 4 благодійних фондів: БФ “Жінка для жінки”, ГО «ІСАР Єднання», БФ "Руки милості", ГО «NOVA UKRAINE». Досягнута домовленість про надання допомоги  нашим мешканцям від громадської організації "Коралі" в м. Київ.   

Протягом тижня  працівниками  управління соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації та Рубіжанського центру надання соціальних послуг надано 456 послуг консультування і інформування мешканців Рубіжанської територіальної громади з питань отримання: соціальних виплат,  одноразової грошової допомоги за рахунок місцевого бюджету,  гуманітарної допомоги Укрпоштою. 

Спеціалісти управління надали допомогу 53 рубіжанам, які відносяться до соціально вразливих категорій населення, в оформленні документів для отримання фінансової допомоги за рахунок місцевого бюджету відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області.

16 червня спеціалісти управління пройшли навчання, організовані Департаментом цифрової трансформації, інформаційних технологій та кібербезпеки Міністерства соціальної політики, щодо впровадження в Єдину інформаційну систему соціальної сфери функціоналу можливості генерування статистичних звітів та витягу по особі з Реєстру осіб, які мають право на пільги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора