День батька - це дуже особливе свято, коли діти мають можливість висловити любов та повагу своїм батькам

Дата: 18.06.2023 13:31
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

У цей день діти часто вирішують зробити щось особливе, щоб показати, наскільки вони цінують своїх татусів. Одним з популярних варіантів стають поробки.

У гуманітарному штабі «Луганщина моя» Рубіжанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області, завдяки співпраці спеціалістів Рубіжанського управління соціального захисту населення та Рубіжанського центру надання соціальних послуг, за участі майстрині з Луганщини, директорки будинку культури смт Новопсков Абраменко Інни Вікторівни діти вчилися творити власноручні поробки для своїх батьків. Необхідні матеріали діти отримали в гуманітарному штабі. Майстриня навчала різним технікам та надавала допомогу під час процесу творчості.

Діти з радістю використовували свою уяву та креативність, щоб створити унікальні та особливі подарунки. Поробки є часто вибраним варіантом, який приносить радість як батькам, так і самим дітям. Вони надають можливість вкласти своє серце і душу, свою творчість та зусилля в подарунок, а також отримати задоволення та солодощі як нагороду за свою працю. Цей день стає особливим для всієї родини, а поробки стають важливою складовою цієї святкової атмосфери.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора