День скорботи і вшанування пам’яті жертв Війни в Україні

Дата: 22.06.2023 09:30
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

22-е червня 1941-го року, 4:00 ранку, мить ..., і шквал крові, болю і смерті. Він тривав кілька довгих років, одних із самих довгих років в житті тих, кому вдалося пережити весь цей жах на нашій землі. А багатьом не вдалося. Кожен раз в цей День ми згадуємо про тих, хто так і не повернувся з цієї війни. Про тих, хто кров’ю і потом відстоював нашу перемогу. Про тих, хто першим прийняв на себе цей страшний удар і про тих, чиї життя були покалічені і зруйновані іншими людьми. 

Ми закріпили цю пам’ятну дату в наших серцях. Вона є в наших національних календарях, ми пам’ятаємо, ми сумуємо. Щороку 22 червня наш народ вшановує світлу пам'ять мільйонів українців, життя яких обірвала Друга світова війна. Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в тій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму.
24-е лютого 2022 року, 4:00 ранку, мить…, і життя мирних українців перетворюється на жах. Сьогодні, потерпаючи від кривавої російської військової агресії, ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. Кращі сини і доньки українського народу знову, зі зброєю в руках, захищають наші кордони, нашу свободу, наш власний демократичний вибір. Саме тому цей День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни є особливо актуальним. Світла і вічна пам’ять всім загиблим! Слава Героям!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора