Звіт УСЗН за 19 - 25 червня 2023 року

Дата: 25.06.2023 11:30
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

За  період з 19 по 25  червня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 420 наборів з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя" і 456 наборів  Укрпоштою. 138 внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово  мешкають  в Черкаській області отримали набори з продуктами  харчування від Благодійної організації "Джерело життя" (bit.ly/3Jxxn9U) 76 рубіжан отримали  грошову допомогу за рахунок місцевого бюджету на загальну суму 467 тис. грн. (bit.ly/3Jv6iV5) Спеціалісти управління надали допомогу ще 95 мешканцям громади, які відносяться до соціально вразливих категорій населення, в оформленні документів для отримання зазначеної допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади Сєвєродонецького району Луганської області. 

Продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги   мешканцям Рубіжанської територіальної громади: проведено зустріч з фахівцями  пункту гуманітарної  допомоги "Хелп Поінт  в м. Івано-Франківськ, направлені звернення  до 7 благодійних фондів: Християнський центр Святого Мартіна де Поррес, БФ «Клуб Добродіїв»,  БФ «Український код», BGV Charity Fund, БО «VOLYA TA HIDNIST»,  Міжнародний БФ «Захист», БО «БФ «НАША МІСІЯ». Завдяки плідній співпраці з Благодійною організацією "АДРА Україна" 20 червня 341 сім'я  внутрішньо переміщених осіб Рубіжанської територіальної громади отримала грошову допомогу від на загальну суму 4 млн.349 тис.грн.

Протягом тижня спеціалісти управління перевірили та узагальнили інформацію про дітей із 274 малозабезпечених сімей Рубіжанської територіальної громади, які перебувають на обліку в УСЗН, як отримувачі державної соціальної допомоги, для організації їх оздоровлення та відпочинку у 2023 році (bit.ly/3pjFjoo). Для надання консультацій з питання  проведення оздоровчої кампанії  організовано роботу "гарячої лінії".

За звітний період працівниками  управління соціального захисту населення Рубіжанської міської військової адміністрації та Рубіжанського центру надання соціальних послуг надано 534 послуги консультування і інформування мешканців Рубіжанської територіальної громади з питань отримання: соціальних виплат, одноразової грошової допомоги за рахунок місцевого бюджету, гуманітарної допомоги Укрпоштою. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора