Проєкт U-Report. Про важливість твоєї думки

Дата: 27.06.2023 13:00
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

Запрошуємо молодь громади, області та України взяти участь в опитуваннях U-Report.

U-Report – міжнародний молодіжний проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), який через SMS- та онлайн-опитування з’ясовує ставлення молоді до різних аспектів суспільного життя.

U-Report – інструмент, завдяки якому молодь може впливати на те, що для неї важливо з приводу різних сфер суспільного життя: питання довкілля, волонтерства, медіаграмотності та безлічі інших. Результати цих опитувань допомагають доносити думку молоді до ключових стейкхолдерів для започаткування сталих змін. Опитування анонімні, безкоштовні, відкриті, швидкі.

Вперше U-Report з’явився у 2012 році в Уганді. Сьогодні понад 90 країн дослухається до думки молоді завдяки опитуванням U-Report. 

Україна стала першою в Європі країною, де у 2015 році запрацював проєкт. Відтоді до опитувань долучилися близько 93 тисяч респондентів. U-Report показав свої результати і став рушієм позитивних змін для молоді в українському суспільстві.

Наприклад, опитування U-Report допомогли переконати місцеву владу відкрити молодіжний центр у Львові, розпочати національну програму з розвитку підприємництва, створити послуги з підтримки психічного здоров’я на початку пандемії COVID-19. Результати опитувань U-Report сприяли розробці освітньої програми зі статевого виховання і менструальної гігієни серед підлітків, а також були враховані під час формування Національної молодіжної стратегії в Україні до 2030 року.

Взяти участь у опитуванні молодь може через чат-боти у:
Telegram – http://t.me/ureportukrainebot;
Viber – https://chats.viber.com/ureportukraine;
Messenger – http://m.me/ureportukraine.

Додатково U-Report висвітлює результати опитувань у форматі статей, постів та лайвів на сайті https://ukraine.ureport.in та у соціальних мережах https://www.instagram.com/ureport.ukraine

Ознайомитися з результатами роботи U-Report та прикладами опитувань можна за посиланням – https://ukraine.ureport.in/opinions.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора