Представники Рубіжанської міської військової адміністрації прийняли участь у робочому засіданні Регіонального офісу міжнародного співробітництва при обласній державній адміністрації

Дата: 27.06.2023 13:58
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Сьогодні, 27 червня 2023 року, представники Рубіжанської міської військової адміністрації з великим задоволенням прийняли участь у робочому засіданні Регіонального офісу міжнародного співробітництва при обласній державній адміністрації. Це зустріч, організована з метою обговорення та обміну інформацією стосовно поточних активностей та планів роботи Проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» на 2023 рік, була успішною та продуктивною.

На засіданні представники Проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» ознайомили учасників з поточними активностями, які вже були реалізовані, а також розкрили плани роботи Проєкту на майбутній рік. Це значимий крок вперед у розвитку демократичних процесів та управління нашим містом, оскільки проект має на меті підтримку та зміцнення демократичних інституцій на місцевому рівні.

Окрім презентації активностей, робоче засідання також передбачало проведення круглого столу та діалогу, спрямованого на подальшу координацію та обмін інформацією та досвідом. Цей етап зустрічі був надзвичайно важливим, оскільки надавав можливість представникам місцевої влади та Проєкту USAID спільно обговорити поточні проблеми та знайти ефективні шляхи їх вирішення.

Важливо відзначити, що такі зустрічі створюють міцну основу для партнерства між місцевими органами влади та міжнародними організаціями. Шляхом обміну інформацією та досвідом, можна досягти суттєвого прогресу в розвитку демократії, громадської участі та зміцненні управління на місцевому рівні. Представники Рубіжанської міської військової адміністрації висловлюють свою вдячність за запрошення на робоче засідання Регіонального офісу міжнародного співробітництва та за можливість прийняти участь в такій конструктивній дискусії. Вони зобов'язуються подальше розширювати співпрацю з міжнародними партнерами та впроваджувати набуті знання та досвід у розвиток свого міста.

Рубіжанська міська військова адміністрація впевнена, що такі зустрічі та спільні проекти допоможуть створити стабільну та процвітаючу громаду, в якій кожен громадянин матиме можливість брати участь у прийнятті важливих рішень та впливати на майбутнє свого регіону.

Ми віримо у потужний потенціал співпраці та партнерства, який виникає зі зустрічей, подібних до цієї. Разом ми зможемо досягти більш демократичного, ефективного та справедливого суспільства, в якому кожен громадянин буде мати рівні можливості для розвитку та процвітання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора