«Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв» разом зі своїми учнями вітають з Днем Конституції України

Дата: 28.06.2023 17:00
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

В Україні 28 червня відзначається державне свято – День Конституції.

28 червня виповниться 27 років з дня набрання чинності Основного Закону України, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян. Вже вдруге Україна відзначає День Конституції в умовах воєнного стану.

Сьогодні, в умовах повномасштабної війни та незліченних злочинів окупантів, усі ми по-новому оцінюємо цінності, закріплені в українській Конституції. 

Але не дивлячись ні на що, світовий досвід показує, що найбільш успішним є розвиток соціальної системи, в якій максимально повно використовуються творчі можливості людини. Вільна та відповідальна людина є двигуном сучасної цивілізації, творцем усіх складових суспільних відносин. Тож нехай ця дата в нашому календарі не стане для нас порожнім голосом, щоб кожен громадянин міг з гідністю сказати, що ми маємо ту країну, на яку заслуговуємо, і закони, які ми самі прийняли. Нехай на жовтих ланах дозріває урожай радості, а синє небо ніколи не затьмарюють дим і сердиті хмари. Зі святом нас українців і з Днем Конституції.

«Рубіжанська міська дитяча школа мистецтв» разом зі своїми учнями вітають з Днем Конституції України і представляють добірку робіт, де передано віру в перемогу та спокійне дитинство без війни! Автори робіт продемонстрували свої знання образів та символів, глибину й силу українського духу. Усі творчі роботи об’єднані спільною ідеєю: Україна – це кожен з нас, Україна – це ми. 
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора