1 липня - День архітектури України!

Дата: 01.07.2023 09:30
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

День архітектури України — професійне свято, яке відзначають щорічно 1 липня. Засноване у відповідності до Указу Президента в 1995 році.

Архітектура – це музика, що застигла в камені, сказав Гете. Архітектура - частина нашого життя, яка оточує нас і стає надбанням.  Архітектори – це творці, що вміють відчувати форму, ритм, фактуру і гармонійно все поєднувати. Одним словом, це прекрасна професія! 

В цей День Рубіжанська міська військова адміністрація вітає всіх, хто причетний до цієї професії – людей, які поєднують у своїй роботі творчість і ремесло, поезію і науку. Ваша праця дуже важлива. Ми знаємо, що вже сьогодні архітектори розробляють плани відновлення зруйнованих російською агресією міст. Нехай ці проекти втіляться в реальність, нехай в них буде душа і креатив. Нехай натхнення і радість ніколи не залишать Вашого, просякнутого талантом, серця. Продовжуйте творити і несіть в світ довговічну красу. У ваш день ми бажаємо вам бетонного здоров’я, залізної волі, скляно-чистих помислів і любові, що підноситься над усіма хмарочосами світу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора