Сьогодні день податківця України

Дата: 02.07.2023 11:00
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

Податкова служба працює в Україні з 1990 року, але професійне свято для її співробітників було встановлено лише в 2000 році. Спершу свято відзначалося 30 жовтня, потім дата була перенесена на 2 липня, також змінювалася і його назва у зв'язку з реорганізацією Служби. З 2020 року, згідно з указом президента Володимира Зеленського, свято називається "День податківця України" замість "День працівника податкової та митної справи України".

Діяльність співробітників податкових органів сьогодні важлива, як ніколи - під час війни їх робота стала ще більш відповідальною, оскільки наповнювати казну і підтримувати економіку зараз ще більш необхідно. Своєю повсякденною працею ви сприяєте наповненню бюджетів усіх рівнів та виконанню соціальних програм.

Рубіжанська міська військова адміністрація вітає з Днем працівника державної податкової служби України! Бажаємо пильності, спокою, злагодженості в роботі, прозорої звітності, досягнень і високих показників. Шановні податківці! У цей святковий день бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров'я, щастя і благополуччя, здійснення всіх мрій і бажань, творчої наснаги в нашій нелегкій роботі та професійної досконалості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора