Останній раз… Останній вальс…

Дата: 02.07.2023 12:00
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

30 червня 2023 року в Рубіжанському ліцеї Сєвєродонецького району Луганської області пройшов випускний вечір. Зустріч відбулася на єдиній освітній платформі, на якій діти навчалися весь рік. 

На святі були присутні гості: заступниця начальника Рубіжанської міської військової адміністрації з соціальних та гуманітарних питань Міщенко Аліса Володимирівна, головний спеціаліст відділу дошкільної, позашкільної, загальної середньої та інклюзивної освіти управління освіти військової адміністрації Зінченко Юлія Вікторівна, батьки учнів. 

З усмішками, а іноді зі сльозами на очах, присутні вітали учнів із завершенням навчання. З теплими напутніми словами звернулася до дітей директор Рубіжанського ліцею Євсєєва Людмила Борисівна, яка побажала гарної життєвої дороги усім випускникам. Вона відмітила, що на цей випуск випало багато випробувань, але, незважаючи ні на що, повну загальну середню освіту здобули 124 учні, з них 13 учнів закінчили навчання із золотою медаллю, один - зі срібною. Одна учениця склала НМТ з української мови на 200 балів, багато учнів отримали досить високі бали під час тестування. Класні керівники подякували батькам учнів, які весь час були поруч із дітьми, допомагали, підтримували, переймалися усім, що відбувалося в ліцеї. Слова подяки звучали від ліцеїстів і на адресу вчителів. Усі під час зустрічі поринули в атмосферу вальсу, нехай і віртуального, але такого ніжного прощального вальсу… Після закінчення вечора ще довго не полишали цю зустріч ні вчителі, ні діти, хотіли цю мить зупинити, продовжити спілкування. 

Приємні емоції, святковий настрій, радісний сміх і сльози розлуки панували до кінця свята. А там, на сході сонця, їх чекало нове, незвідане, самостійне, доросле життя.

Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, щедрої долі та щастя у всьому! То ж у добру путь!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора