Звіт УСЗН за 26 червня – 2 липня 2023 року

Дата: 02.07.2023 15:00
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

За  період з 26 червня по 2 липня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 532 набори з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя" і 363 набори Укрпоштою. 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги  мешканцям Рубіжанської громади. Досягнута домовленість  про надання допомоги нашим мешканцям від Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, Компанії «К.tex» та громадської організація «Асоціація 911».

Направлені звернення до БФ "Від Людини до Людини", БО "БФ "Радовель", БО "БФ "НЕОС-ДОПОМОГА", БО "Міжнародний БФ "ЕОС-ДОПОМОГА", БО "БФ "Товариство разом за життя", БФ "Ukraine Alive 2022", БФ "Жінка для жінки", БО"БФ"Favbet Foundation", БФ "Я Майбутнє України". Проведено перемовини з БО "БФ "Україна ПОНАД УСЕ" та ГО  "БУЧА НЕЗЛАМНА».

На цьому тижні відбулося засідання комісії з надання одноразової грошової допомоги мешканцям Рубіжанської міської територіальної громади, на якому розглянуто 35 комплектів документів громадян, які опинилися у складних життєвих обставинах. За результатом засідання комісії прийнято рішення про надання грошової допомоги  на загальну суму 181,0 тис. грн. 

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу ще 326 громадянам  в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За звітний період надано 743 послуги консультування і інформування  мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання  отримання соціальних виплат та  гуманітарної допомоги, надано допомогу в реєстрації в  формах, відкритих благодійними фондами, для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні зв'язків з органами соціального захисту за місцем тимчасового перебування.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора