Робота сімейного лікаря у гуманітарному штабі м.Вінниця

Дата: 03.07.2023 10:00
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Лікар загальної практики-сімейний комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської міської військової адміністрації Анжела Михайлівна Єфімцева до Дня Української Конституції нагороджена грамотою Рубіжанської міської військової адміністрації. Подяку лікарю 27 червня 2023 року у місті Вінниця за плідну працю, професійну майстерність, активну громадську позицію, надання медичної допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади у нелегкі часи воєнного стану особисто  вручив начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій ЮРЧЕНКО.

В гуманітарному штабі «Луганщина моя» Рубіжанської міської військової адміністрації в місті Вінниця лікар загальної практики-сімейний лікар Єфімцева Анжела Михайлівна, сестри медичні Поливенко Наталія Миколаївна та Колмиченко Анна Віталіївна працюють з вересня 2022 року . 
Медичні працівники комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської міської військової адміністрації за минулий тиждень з 26.06 по 30.06.2023 надали послуги за «Програмою медичних гарантій» 151 внутрішньо переселеним особам Луганщини. 

Проведено амбулаторний прийом 69 переселенцям, 82 особи отримали консультації онлайн (по телефону, у мессенджерах Viber та Telegram), оглянуто на візуальні форми раку 59 чоловік; направлено до “вузьких” спеціалістів 18 пацієнтів, направлено на лабораторні та функціональні обстеження 38 людей, скеровано на профілактичні щеплення 38 осіб, вимір артеріального тиску проведено 69 та вимір глюкози крові 18 відвідувачам, виписано електронні рецепти за програмою «Доступні ліки» 6 пацієнтам.

До медпрацівників можна звернутися з приводу психологічного розвантаження. Психологічну підтримку впродовж тижня отримало  74 переселенця. 

Сімейний лікар та медична сестра впродовж тижня проводили з дорослими і дітьми індивідуальні актуальні профілактичні бесіди: "Профілактика серцево-судинних захворювань”, “Поради дієтолога при цукровому діабеті”, “Протидія стресу”. А 28.06.2023 проведена групова бесіда: “Опіки. Перша допомога при термічних травмах”.

Також рубіжанські медики первинки активно регулярно проводять консультації  згідно «Алгоритму мотиваційного консультування пацієнтів щодо профілактики та відмови від куріння» і за цей тиждень 9 людей впевнено крокують до своєї мети.

За призначенням сімейного лікаря можна отримати безкоштовні гуманітарні ліки та вироби медичного призначення. Для укладення декларації з лікарем потрібно звернутися з відповідними документами. 

Записатися на прийом до сімейного лікаря можна прийшовши до хабу за адресою вул. Праведників Світу 43-Б (раніше вул.Максимовича, 43-Б) або по номеру +380632689044 , а також мессенджери Вайбер, Телеграм.

Наша сумлінна праця - це теж вклад у Перемогу України!

Медичний директор Алла Родіонова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора