Звіт УСЗН за 03 – 09 липня 2023 року

Дата: 09.07.2023 10:30
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

За  період з 3 по 9 липня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 324 набори з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя" і 221 набір Укрпоштою. 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги  мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Проведено перемовини з Благодійною організацією БФ "Восток СОС" та направлено офіційний лист  щодо надання всім мешканцям Рубіжанської територіальної громади гуманітарної допомоги у вигляді продуктових та гігієнічних наборів і дитячого харчування. Направлені звернення до Міжнародної організації з міграції,  Благодійного  фонду «Символ Віри» та Благодійного  фонду «Зграя». 

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 234 громадянам  в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За звітний період надано 580 послуг консультування і інформування  мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання  отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, надано допомогу в реєстрації в  формах, відкритих благодійними фондами, для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні зв'язків з органами соціального захисту за місцем тимчасового перебування.

05 липня спеціалістами управління взято участь у I етапі семінару для працівників соціальної сфери в рамках реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" за ініціативи першої  леді Олени Зеленської на тему: "Основні правила підвищення власної стресостійкості". Крім того  спеціалісти управління соціального захисту населення та центру надання соціальних послуг завершили навчання  у двох етапному тренінгу, організованому Французькою асоціацією Тріангль Женерасьон  Юманітер  в Україні, на тему: "Психологічна  підтримка дітей  у стресових ситуаціях", адже в умовах воєнного стану наші діти зазнали психологічних травм і потребують належного соціального супроводу і захисту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора