Медичні працівники комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» надають послуги у гуманітарному штабі “Луганщина моя” міста Вінниця

Дата: 10.07.2023 11:30
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Медичні працівники комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Рубіжанської міської військової адміністрації, які працюють у гуманітарному штабі “Луганщина моя” міста Вінниця за минулий тиждень з 03.07.2023 по 07.07.2023 надали послуги за «Програмою медичних гарантій» 90 внутрішньо переселеним особам.

Проведено амбулаторний прийом 44 переселенцям, а 46 осіб отримали консультації онлайн (по телефону, у мессенджерах Viber та Telegram), оглянуто на візуальні форми раку 38 чоловік; направлено до “вузьких” спеціалістів 12 пацієнтів, направлено на лабораторні та функціональні обстеження 41 людину, скеровано на профілактичні щеплення 27 осіб, вимір артеріального тиску проведено 56 та вимір глюкози крові 15 відвідувачам, виписано електронні рецепти за програмою «Доступні ліки» 5 пацієнтам.

Сімейний лікар та медичні сестри впродовж тижня проводили з дорослими і дітьми індивідуальні профілактичні бесіди: «Алгоритм мотиваційного консультування пацієнтів щодо профілактики та відмови від куріння», "Профілактика артеріальної гіпертензії”, “Не медикаментозна терапія при цукровому діабеті”, “Дієта при захворюваннях шлунково-кишкового тракту”. 

Психологічну підтримку у індивідуальних бесідах впродовж тижня отримали  32 переселенця.

Групова бесіда з відвідувачами гуманітарного штабу: “Основи радіаційного захисту. Йодна профілактика у разі виникнення радіаційної аварії” проведена рубіжанськими медиками первинки 05.07.2023.

Міцного здоровʼя та мирного неба бажають всім медичні працівники Рубіжанської громади!

Медичний директор Алла Родіонова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора