Рубіжанський меморіал. Кирилов Назарій Анатолійович

Дата: 17.07.2023 10:00
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

Фото без опису

 

Кирилов Назарій Анатолійович. Народився 07.10.1995 року в місті Рубіжне Луганської області.

Його і брата виховувала матуся. Після закінчення середньої освітньої школи № 9, у 2015 році вступив до Слов'янського коледжу транспортної інфраструктури. Отримав ступінь бакалавра. 

У 2017 році був призваний на військову строкову службу до Збройних сил України.

Після армії працював на ТОВ НВП "Зоря" на виробничій залізниці.

У 2019 році призваний на військову службу у Збройні Сили України за контрактом на посаду навідника-оператора. Служба проходила пліч-о-пліч з воїнами, які завжди захищали спину один одного.

Сестра Назарія згадує: «Цю дружбу Назар дуже цінував і пишався, що є частиною Сім'ї розвідки, яка тримає оборону  української цілісності та захищає Державу. Втрата кожного їх побратима завжди була важкою і болючою.

За життя був принциповою, незалежною людиною, в якій поєднувалася повага до родини і батьків, принциповість та віра в друзів та дружбу, мав веселий норов. В усіх своїх діях проявляв наполегливість, завжди намагався досягнути мети. Мав кохану дівчину, мріяв про родину.

Сам казав, що треба "... уміти жахіттям в обличчя сміятися і власної боязні тільки лякатися".

Мріяв і знав, що ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА, за те  віддав своє життя. Родина, близькі та друзі Назарія знають, що його зірка завжди буде сяяти на безкрайньому небі. Його Зірка. Найяскравіша».

Загинув Назарій 11.03.2022 року поблизу селища О́льгинка Волноваського району Донецької області України при виконанні бойового завдання, перебуваючи під обстрілом ворога три дні. Отримав поранення в ногу та поранення в голову несумісне з життям. 

Похований на Краснопільському кладовищі в місті Дніпро, бо можливість поховання у рідному місті Рубіжному була неможлива.

Рубіжанська громада втратила ще одного сина – справжнього Героя. Хай Господь оселить його душу в оселях небесних та пошле терпіння рідним і близьким Героя.

Рубіжанська міська військова адміністрація висловлює щирі співчуття сім’ї та всім, хто знав Назарія.

Вічна пам’ять та слава Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора