Звіт УСЗН за 10 – 16 липня 2023 року

Дата: 16.07.2023 11:29
Кількість переглядів: 70


Фото без опису

За  період з 10 по 16 липня мешканці Рубіжанської територіальної громади отримали 338 наборів з продуктами харчування в гуманітарних хабах "Луганщина моя" і 43  набори Укрпоштою. Особи з інвалідністю та сім'ї з дітьми у містах Кам'янське та Переяслав  отримали  підгузки та гігієнічні засоби від Рубіжанського центру надання соціальних послуг. 

Спеціалістами УСЗН продовжено роботу по налагодженню зв'язків з благодійними організаціями і фондами для надання додаткової допомоги  мешканцям Рубіжанської територіальної громади. Направлені звернення до  Благодійного фонду «Янголи спасіння», Благодійного фонду «380.charity», Благодійної організації "Крок з надією", Громадської організації "Благо Дім", Благодійного фонду "Даруємо радість",  Благодійної організації "Відродження громад", Благодійного фонду "Онуки". 

За звітний період  49 мешканцям Рубіжанської територіальної громади надана допомога в оформленні документів для отримання грошової допомоги від Благодійної організації "АДРА Україна". 

Протягом тижня спеціалісти управління надали допомогу 202 громадянам  в оформленні документів для отримання грошової допомоги відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги населенню Рубіжанської міської територіальної громади. 

За звітний період надано 579 послуг консультування і інформування  мешканцям громади, які наразі є ВПО, з питання  отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, надано допомогу в реєстрації в  формах, відкритих благодійними фондами, для отримання гуманітарної допомоги, в налагодженні зв'язків з органами соціального захисту за місцем тимчасового перебування.

12 липня працівниками центру надання соціальних послуг  взято участь у II етапі семінару для працівників соціальної сфери в рамках реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" за ініціативи першої  леді Олени Зеленської на тему: "Основні правила підвищення власної стресостійкості". Спеціалісти управління соціального захисту населення прийняли участь у вебінарі, організованому Благодійним фондом «Стабілізейшен Суппорт Сервісез»,  на тему: "Підготовка звернень, скарг, запитів на інформацію" та в рамках проєкту USAID "Демократичне врядування у Східній Україні" у партнерстві з громадською організацією  "GoLOCAL" в навчальній програмі "Грантове фінансування проєктів громад – розробка та впровадження". 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора