21 липня 2014 року українські військові визволили місто Рубіжне від незаконних збройних формувань

Дата: 21.07.2023 09:25
Кількість переглядів: 79

 

21 липня 2014 року українські військові визволили місто Рубіжне від незаконних збройних формувань та знов підняли над містом синьо-жовтий прапор.

Але війна не закінчилася, вона триває... Сьогодні наше рідне місто Рубіжне знову тимчасово окуповане російськими загарбниками. Життєво важливі об'єкти інфраструктури – мости, будівлі, дороги, лінії електропередач та водопостачання – зруйновані. Життя перетворилося на жах для багатьох тисяч людей.

Ми поки не знаємо дати нашої перемоги, але знаємо, що це буде свято для всієї України. Буде свято всіх наших героїв – наших захисників і захисниць, усіх наших людей, які воюють і працюють заради нашої перемоги.

І буде у нашої перемоги символ – синьо-жовта стрічка, наш український прапор. Усюди, де він має бути по праву. Всюди, де наші національні кольори будуть також і як символ шани до нашого народу.

Пам'ятаємо минуле, б'ємося сьогодні й не зупиняємося, здобуваючи перемогу. Слава всім, хто б'ється за Україну! Слава всім нашим героям різних часів, яким ми однаково завдячуємо нашим життям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора