Рубіжанська міська військова адміністрація бере активну участь у забезпеченні безпеки та гуманітарної допомоги

Дата: 21.07.2023 16:00
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Рубіжанська міська військова адміністрація бере активну участь у забезпеченні безпеки та гуманітарної допомоги на своїй території. Свіжим прикладом такої діяльності стало участь у зустрічі, організованій OCHA в місті Дніпро.

На зустрічі було обговорено ряд важливих питань. Зустріч почалась з брифінгу, який провели представники обласної адміністрації. Брифінг зосередився на декількох ключових аспектах. По-перше, була представлена інформація про ситуацію з внутрішньо переміщеними особами (ВПО) та гуманітарні потреби. Це дозволило краще зрозуміти потреби населення та спрямувати ресурси в найбільш необхідні сфери.

Окремою темою стали результати моделювання аварійної ситуації на Запорізькій атомній електростанції. 

Не менш важливою темою стала готовність до зими та тенденції повернення переселенців. Окремою частиною був брифінг Управління ООН з координації гуманітарних питань (УКГП) про місію в Кривому Розі та Дніпрі. Це стало важливим джерелом інформації та обміну досвідом для всіх учасників зустрічі.

Завершився захід обговоренням новин від партнерів та різноманітних інших питань. Зустріч була відмінною нагодою для представників Рубіжанської міської військової адміністрації збільшити свій рівень усвідомлення ситуації в регіоні та зміцнити партнерські зв'язки з іншими організаціями.

Бажаємо успішних та плідних співпраці з міжнародними партнерами, які прагнуть забезпечити безпеку та допомогти населенню в умовах викликів сучасності. Разом ми зможемо досягти більших результатів і допомогти тим, хто цього потребує найбільше.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора